Stolt Hönsmamma!

Då är helgen med stort H avslutad. Och som jag njöt av Stora Sthlm denna gång. Att få se sin egen uppfödning äntra ringen med sina ägare var verkligen en speciell känsla. Att försöka beskriva känslorna med ord är tame tusan omöjligt. Jag är så löjligt stolt över mina valpköpare.

Att både Luna och Johanna kom upp redan igår för en sleepover gjorde det hela ännu roligare. Så himla mysigt att ha dom här. Dessutom så märktes det vilka otroligt fina hundar det är. Så härligt stabila och trygga. Vi klämde nämligen in oss alla i min bil. Så främmande hundar som delade bur i bilen. Tajt och jäkligt vid ringen. Och alla hundarna bara gillade läget. Inget gruff. Inga rädslor. Dom bara var underbart glada staffar. Precis som det ska vara. Precis så som jag vill att en staffe ska vara.

Sunhunter’s Always Hunt For Oxygen ”Theo” fick ett excellent.

Sunhunter’s A Hunt For Life ”Segra” fick ett Very Good.

Sunhunter’s Aim For The Heart ”Iris” fick Good.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: