3 veckor kvar!

Nu går tiden sakta! Jag längtar så barnsligt mycket tills jag får börja förbereda inför valpning. Tills jag får starta leken ”gissa antalet”. Dock så har jag en känsla av att jag missat handla någonting inför valpningen. Men kan inte komma på vad det skulle vara. Vilket är otroligt störande!

Speja är fortfarande pigg och glad. Men väldigt hungrig. Hon äter så galet mycket. Det har gått till den gräns att jag funderar på hur mycket det kan få plats i en sån liten hund. Hur mycket mush kan hon trycka i sig?!

Den senaste veckan så har Speja börjat ställa krav här hemma. Hon kräver en väldans massa kli på magen. Det har visserligen alltid varit en favorit hos henne. Men nu trampar hon på oss tills vi börjar klia magen. Allt pillande på magen gör att jag längtar efter att kunna känna rörelser!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: