Kula söker hem

Jag ska av personliga skäl dra ner på antalet hundar. Och ur uppfödar perspektiv så är det jätte dumt att ha hanar hemma. Även om Kula är en enkel hund och bryr sig väldigt lite om löptikar. Så vill jag gärna ha mina avelstikar hemma. Vilket gör att jag måste omplacera en hane. Så därför har jag tagit beslutet att Kula ska säljas med bibehållen avelsrätt.

Kula är en enkel och okomplicerad kille som vill hamna i ett hem där han får komma ut på tävlingsbanorna. Han tävlar i startklass, har påbörjat flera av momenten i klass 1. Högerhandling är under inlärning. Han kan det, men momentet måste finslipas. Fungerar fint med både tikar och hanar. Så länge introduktionen sker på rätt sätt. Jag har aldrig släppt ihop honom med kreti och pleti hur som helst. Älskar barn i alla åldrar, så länge barnen är hundvänliga. Bryr sig inte det minsta om katter. Han skulle aldrig dra på vilt. Tittar gärna med spänning, men stannar kvar med ett enkelt nej.

Jag vill att Kula bor relativt nära, då jag självklart vill få följa honom på hans resa genom livet. Personkemin mellan dig och mig är viktig, då jag vill kunna ha en öppen, ärlig dialog med varandra.

All info om Kula finns på Hemsidan.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: