Tävlingen jag helst glömmer…

Lydnadstävling idag. Tävling som jag helst bara vill glömma. Min plan var att åka dit, kolla på klass 1, kissa Speja innan start och sedan tävla. Men domaren kom inte. Efter att funktionärerna har jagat en stund, så får dom äntligen tag på domaren. Han hade tydligen ”glömt bort” att det var tävling idag… Vilket innebar att det blev över 1h väntan på att domaren skulle dyka upp. Det gjorde att min plan försvann helt. Jag glömde totalt bort att Speja inte skulle ha någon uppvärmning. Dock så var hon sjukt fin på värmningen! Men när vi klev in på planen, så kommer jag på mitt misstag. Och vår känsla var körd i botten. Vi tappade det helt. Trots att känslan var skit, så lyckades vi tydligen på ihop 157,5 poäng. Och en 4e plats!! Jag åkte direkt efter starten. Prisutdelning fanns inte riktigt på min världskarta. Så det var en riktigt trevlig överraskning!

Det jag vill göra är att hylla HMBK! För det bjöds på fika och trevligt snack i klubbstugan i väntan på domaren. Och dessutom så bjöd dom på apporter. För att undvika smitta. Vilket jag uppskattade otroligt mycket. Även om jag använder egen apport, så var det en väldigt fin gest. Stor eloge till alla funktionärer som höll humöret upp och gjorde det till en super trevlig dag trots missödet med domaren.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: