Utställningspremiär!

Wow! Vilken premiär det blev!! Igår var det Eskilstuna nationella. Hade hoppats på ett slätt excellent men räknat med ett VG. Och Spejalutt går och vinner öppenklass med CK!! I konkurrens så tog det stopp. Men jag var lika glad ändå. Speja vann sin första utställning.

Sunhunter’s Approach To Attack ”Lennart” hade också sin premiär. Och den lilla parveln går och blir 3a med HP!! Behöver jag säga att jag är snuskigt stolt? För det är jag!!

Idag var det Norrköpings Nordin show. Speja får ett slätt excellent och blir 3a. Så himla super nöjd!!

Spejas kritik håller jag inte riktigt med om idag. Tycker verkligen inte att hon har små tänder eller behöver breddas i fronten. Tycker inte heller att hon behöver stabiliseras i sina rörelser eller har höga framben.

Lilla Lennart kammade hem ännu en 3e placering. Så himla kul!! Det kunde nog inte gått så mycket bättre än så här…

Tyvärr så avslutade Speja dagen med att kissa på en geting. Så nu ligger hon och i bädden och är super svullen i tassen.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: