Violcupen Dag 1

Helgen tillbringar vi på Flens BK. Med vi, menar jag mig själv, Moa, Kula och Speja. Speja fick ännu ett godkänt resultat. Ingen av oss var på topp. Men all min fokus låg på Moa, som gjorde sin debut idag. Fy tusen så nervös jag var! Hon och Kula krigade på bra i värmen. Kula fjantade bort några dyra poäng. Men Moa skötte sig helt perfekt! Hon var verkligen super duktig! Jag vill rikta ett STORT tack till hennes coach Carro Lange. Tusen tack för all tid du lägger på Moa! Moas start var super häftig!! Dom applåderna hon fick efter varje moment var helt galna! Och när sista momentet var avklarat så exploderade halva klubben ut i ett jubel. Fick verkligen gåshud av det hela.

Inte nog med att dom fick ett godkänt resultat. Moa blev även Domarens Val! Så ännu en gång fick jag fulgråta en skvätt. Moa tycker att jag är jätte pinsam. Men hjärtat spricker av stolthet! Säger inte detta bara för att jag är en stolt mamma. Men Moa har verkligen talang!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: