Valppaket

Nu känns det ganska sorgligt. Att 5 av valparna flyttar imorn… Så just nu är jag faktiskt ganska glad över att två av flickorna inte har hittat sina hem. För skulle alla valpar flytta under samma helg, så hade jag verkligen grinat ögonen ur mig.

Men nu är valparna redo för att flytta. Valppaketen är packade. Klorna är klippta. Nu är det bara badet kvar. Mem det sker ikväll. Det valparna får med sig vid flytt är en pärm med info, valpkompendium samt lite idéer på sånt man kan behöva träna på tillsammans med sin hund.

Jag beställde även paket från mush så klart. Vom och hundemat, Agria, arken zoo, djurmagazinet och Brit care. Och super fina halsband och koppel från Nymarks Läder. Där det står valparnas namn på kopplet. Halsbanden kan valparna ha redan nu och även i vuxen ålder.

Valparna får även med sig 2 filtar var med doft från mamma och syskon.

Och så måste jag ju självklart lägga upp en bild på kopplena från Nymarks Läder. Tycker dom blev galet snygga! Men sen så gillar jag ju det enkla…

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: