Hungrig

Snart har 4 veckor gått för Sally. Och som jag skrivit tidigare. Så har jag starka misstankar om att hon kan vara dräktig. Vilket vore super roligt!! Inte nog med att hon mår illa vissa kvällar. Hon har blivit väldigt hungrig också. Försöker gärna tjuva från allt och alla. Ska hon fortsätta tigga så här. Så blir det till att börja ge henne ett tredje mål om dagen.

Tycker mig se en skillnad på hennes mage. Kastar in 3 bilder, där första är innan hennes första kull. Där hon är ”oparad”. Andra bilden är när hon gått ca 3,5 veckor in i första dräktigheten. Och sista bilden är för ett par dagar sedan. Visserligen efter middagen. Men tycker ändå att magen ser större ut. Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad?

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: