Hur många?

Folk frågar redan hur många valpar jag tror att Sally kommer få. Det är för tidigt! Jag vet inte ens om hon är dräktig än. Förhoppningsvis så kommer jag börja märka något om 2-2,5 vecka. Runt dygn 21 så brukar ett illamående visa sig. Förra gången Sally var dräktig, så åt hon bara halva frukosten ett par dagar runt dygn 21.

Och jag får även frågan på hur många valpar jag hoppas på. Ska jag vara ärlig? Så hoppas jag på 1-3 st. Det känns lagom att börja med som första kull. Att få en stor kull är inget jag hoppas på. För vem vet. Jag kanske tar mig vatten över huvudet. Nu tycker jag att jag är bra förberedd inför den här kullen. Jag har bra människor runt omkring mig, som kan hjälpa mig vid behov. Flera olika uppfödare att ringa. Jag har även 2 veterinärer att ringa hem, om nu veterinärvård skulle behövas av någon anledning. Sen så har jag ju hälsat på ett gäng kullar genom åren. Men det är stor skillnad på att hälsa på och leva med en kull hemma. Det enda som skrämmer mig lite, är som sagt storleken på kullen. Tänk om det blir 8-10 valpar! Jag vet att det kommer lösa sig. Jag har så pass stor hundvana och ett härligt gäng med människor som ställer upp och hjälper mig.

Jag hoppas verkligen på att Sally är dräktig! Det här ska bli super kul! En gammal dröm går ju i uppfyllelse…

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: