Besviken

Fan. Är faktiskt väldigt besviken över att ingen av hundarna fungerade på pondus. Vi provade ju ändå 2 sorter. NGL och 3XP. Tycker ju att någon av dom borde ha fungerat. Har lite svårt att släppa att jag märkte sån stor på så kort tid. Och troligtvis så kommer det ta tid innan hundarna kommit tillbaka till sin forna glans. Att dom bajsade mer hade jag räknat med. Då det är en skillnad på färskfoder och barf. Men att alla 4 hundarna fick beläggningar på tänderna, tappade all glans i pälsen och började lukta apa ur munnen är super tråkigt. Har dessutom upptäckt att Speja och Krut fått röda tassar. Inget allvarligt. Men ändå jätte tråkigt. Och det kommer ju ta lite tid innan det försvinner.

Men nu är sista måltiden serverad med pondus. Så ikväll går vi tillbaka till Mush på heltid. Vilket jag verkligen ser fram i mot. Då mush är så mycket fräschare att hantera. Samt att soppåsen kommer sluta lukta apa.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: