Spår

Flickorna fick spåra idag. Och jäklar vad grymma dom var!! Det var en helt fantastisk känsla i linan.

Sally var först ut med sitt personspår på ca 650m och en liggtid på knappt 2h. Jag hade glömt bort hur het hon var i spåret. Men hon var fantastisk! Dock så hade grannen tagit hennes spårslut, då hon trodde det var en tappad boll. Så Sally fick nöja sig med lite godis och en annan boll hemma.

Speja har verkligen mognat under denna sommarvila. Då hon inte spårat sen april/maj nån gång. Idag la hon inte alls lika mycket tid och energi på att kontrollera allting annat. Hon lämnade inte spårkärnan en enda gång. Vinklar och återgångar tog hon helt klockrent! Dock så fick hon bara ca 450m med en liggtid på knappt 4h. Men jag vill inte gå ut för hårt med henne. Vi mjukstartar lite eftersom hon inte har så stor erfarenhet.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: