En händelserik dag

Har precis slagit ner arslet i soffan och hundarna snarkar redan tungt…

Redan kl 8.00 imorse var vi på stranden. Där det badades ända fram till lunch. Speja lärde sig simma. Så nu har vi ytligare en utter i familjen Taikon. Kula satsar fortfarande på att försöka svälja allt vatten han ser. Han leker gärna i vattnet, men undviker att simma.

Efter stranden åkte vi hem för att äta lunch och duscha, för att sedan direkt dra vidare till svärföräldrarna i Trosa. Där bjöds det på middag innan vi gick in till veteranbilsträffen. Tyvärr inga bilder från den. Det glömde jag helt bort. Men hundarna skötte sig perfekt. Precis som vanligt. Dock så kom det fram 3 hundar varav 2 i flexikoppel som dessutom inte alls var trevliga. Blir så jäkla förbannad på sånt där. Ha för fan koll på era hundar! Speciellt i flexi! Nu är mina hundar snälla och dom vet att jag skyddar dom. Men om nu mina skulle säga ifrån, så är det ju tyvärr jag som åker på skit. Speciellt eftersom mina hundar är ”kamphundar”. Hur tusan ska man lyckas få folk att hålla sina hundar borta från mina?! En flyktig tanke slog mig, när jag gick där med min ilska att jag kanske ska sätta på dom munkorgar. Bara för syns skull. Men samtidigt så vill jag ju inte ge folk bilden av att hundarna är farliga. Vilket man tyvärr gör med munkorg. Hur gör ni andra? Hur undviker ni att få fram främmande hundar till era egna hundar?

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: