Nu märks det.

Idag var första gången som det märks på Sally, att hon är dräktig. Jag hade planerat att gå en 7km runda. Men märkte ganska snabbt att Sally tyckte det var tungt. Då hon var mycket långsammare än vad hon brukar vara. Så jag fick planera om promenaden. Det blev bara 5km i hennes tempo. Imorn så ska vi prova gå en 3km runda morgon och kväll. Så får jag se hur Sally är då. För nu när hon tydligt visat att hon vill slå ner på takten, så ska hon självklart få göra det. Nu är det Sallys tur att börja bestämma. Självklart, så kommer vi fortsätta med promenader och annan lätt träning. Men nu är det mer på hennes villkor.

Eftersom promenaden blev kortare än räknat. Så var det en jäkla tur i oturen att jag valde att ta med klövjeväskan. Så pojkarna fick jobba lite ändå.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: