Super helg!!

Wow wow wow!!! Vilken jäkla helg vi haft!! Igår tävlade jag och Kula dubbla starter i fortsättningsklassen. Där vi lyckades skramla ihop 76 och 84 poäng. Är super stolt! Vi har ju knappt tränat något. Och dessutom så blev det super varmt igår. Så vi alla var lite tagna av värmen.

Älskade underbara Kula, som när han sätter sin fina sida till. Går helt jäkla fantastiskt. Men sen så orkar han inte riktigt hålla ihop. Och då hittar han på lite hyss och bus…

Inte nog med att Kula fyller hela 3 år idag. Jag startade startklass med båda pojkarna idag. Kula var trött från igår. Och han avskyr ju den där apporten. Men skötte sig riktigt bra! HAN TOG APPORTEN!!! Bara det var ren lycka för mig! Dessutom så är ju inte ens Kula van vid att bli kommenderad. Att vi fick en 0 på inkallningen tyckte jag var en hård bedömning. Men sånt är livet… Ska bli spännande och se hur Kula kommer utvecklas i lydnaden!

Krutenbruten. Min slarv Farbror. Apporten som är hans paradgren. Den nollade han. Sprang bara förbi. Där skyller jag på totalt hjärnsläpp och värmeslag. Har absolut ingen aning om vad som hände där. Annars så fick han riktigt bra poäng! Linförigheten är hans sämsta moment. Då han är väldigt svajig. Men det vet jag ju om. Även Krut har ju fått minimalt med träning. Så även om vi ”bara” blev Godkända. Så är jag otroligt stolt över honom!

Nu vet vi vart vi ligger i träningen. Vad vi behöver jobba på. Nu ska vi försöka leta reda på nästa omgång tävling….

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: