Kärlekshotell

Ordningen är återställd. Sally är hemma efter sin hotellvistelse hos kennel Garpenborg. Så nu hoppas vi på att Sally är dräktig med den charmiga hanen Garpenborg’s Nelson ”Rodney”. Nu är det en otroligt spännande väntan. Det ska bli så ruskigt spännande att få följa det här på nära håll. Och att Maria låter mig få ta del av det hela. Jag får vara med och vara engagerad på ett hörn. Världens bästa träning, inför den dagen jag står här med min egna kull. Tusen tusen tack kära Maria för att du ville leasa Sally. Och att jag får vara med på ett hörn och ta del av din enorma kunskap. Du är fantastisk på alla vis och jag kommer vara dig evigt tacksam!

Så är ni sugna på en fantastisk liten Sally/Rodney valp, kontakta kennel Garpenborg! Och håll tummarna för att det blir några valpar!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: