Guld värda!!

Idag är hundarna dyra! Riktigt så där snuskigt dyra!! Fy tusan så grymma dom har varit. Har en sån där härlig känsla i kroppen, där jag bara vill fira.

Speja började dagen med ett 270m långt spår och en liggtid på knappt 2h. Synd bara att dogtrack inte riktigt var med. Spåret löste hon helt jäkla fantastiskt! Det var hennes första ”riktiga” spår. Och dessutom första gången i bötchersele. Så jäkla snyggt spårande! Sen att Olaf kom och mötte oss i spåret och sedan jagade linan störde henne inte jätte mycket. Dom hälsade på varandra, och sedan fortsatte hon spåra. Och när Olaf jagade linan, så tittade hon mest, stannade upp och tyckte han var jobbig. Men när vi blivit av med den bromsklossen, så avslutade hon helt fantastiskt!

På kvällen åkte jag till klubben för att träna pojkarna. Och satan i gatan så duktiga dom va! Känslan vi hade var grym! Om hundarna är så här bra i början på säsongen. Hur jäkla bra ska dom då inte vara i höst?! Vi har ju inte tränat, sen Sally flyttade in. Vilket är över 1 år sedan. Och de mesta sitter som en smäck. Lite finlir, och sen vill vi ut på tävlingsbanorna!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: