Kennelträff!

Då är ännu en Kennelträff i världsklass avklarad! Älskar Garpenborg’s kennelträffar! Dom är verkligen helt fantastiska. Välorganiserade och proffsiga. Samt att det är otroligt generösa priser. Vilket är superkul!

Speja placerade sig som 2a bästa valp i valpklassen. Och knep åt sig en 4e placering i utställningsklassen.

Speja och Moa tävlade även för första gången i Barn med Hund. Vilket jag tror Moa tyckte var riktigt roligt. Hoppas verkligen att hon fick blodad tand!

Och Krut. Min älskade underbara Krut! Vi som inte tränat ett skit på typ 1 år. Han går in och blir Kennelmästare i rally!! Min älskade underbara traktor, som alltid är redo att startas! Han är som gjord för att tävla! Finner inga ord för hur stolt jag är över den där Farbrorn just nu. Han är bara helt jäkla fantastisk!!

Jag och Krut har så fantastiskt roligt ihop jämt! Älskar hans attityd på planen! I sommar ska vi komma ut och tävla!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: