Ringträning

Eftersom Sally i princip inte får röra på sig, så vilade hon hela långa dagen igår. För att vi skulle kunna åka iväg på ringträning på kvällen. Jag skulle ju vilja prova att ställa Sally. Men har haft en oro över att hon inte ska klara av miljön utanför ringen. Att ha främmande hundar så tätt in på sig. Hon vill ju gärna ha utrymme. Men gårdagens träning gick verkligen superbra! Hon var helt suverän!! Blev lite störd när en cocker kom in i hennes bubbla. Men hon var otroligt lätt att få att ändra fokus. Det kan ju delvis bero på att hon just nu är understimulerad. Och så jäkla sugen på att träna. För hon var fruktansvärt ivrig. Det var väldigt nära att både hand och fingrar rök, när hon skulle på belöningen.

Vi har aldrig tränat ”stå” förut. Men det lärde hon sig jäkligt snabbt. Ett par repitioner, så satt det. Nu måste vi få stadga i det. Och att jag ska kunna pilla lite på henne. Längtar så otroligt mycket tills hon är igångsatt. Dels för att jag tycker synd om henne, som får vara hemma hela tiden. Och dela så blir hon mjukare i munnen, när hon inte har lika mycket energi. Nu blir hon så sjukt ivrig och tjuvar dessutom. Hon lyckades sno åt sig mer än en korv, när hon hoppade mot handen.

Längtar så otroligt mycket tills Sally är igångsatt igen. För nu behöver hon muskler!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: