Måste ha tråkigt

Alla behöver ju lära sig att ha tråkigt. Det spelar ingen roll om det är hundar, barn eller katter. Alla individer behöver ha tråkigt ibland. Så idag besökte vi Sea hund och katt för en kopp kaffe i deras fik. Alla 4 skötte sig underbart bra. Sally tyckte dock att jag var helt dum i huvudet som inte förstod hur tråkigt hon hade.

Det var Spejas första ”hänga på fik” stund. Och hon tog det verkligen med ro. Helt fantastiskt!

Och mina underbara pojkar gjorde som dom alltid gör. La sig ner och spanade lite på kunderna som rörde sig i butiken.

Jag tog även med flickorna in på Hornbach för att titta runt lite. Tyvärr så glömde jag helt bort att fota, då vi var upptagna med att titta, pilla och peta på alla möjliga spännande saker. Har ingen aning om vad hälften av sakerna är till för. Men tjejerna fick bra träning i att vänta och vara lugna. Då dom höll på att göra om inne på Hornbach, så var det massor av maskiner och konstiga ljud. Suverän träning!! Så nu har jag trötta, nöjda hundar som snarkar gott i soffan.

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: