Mer mat!

För ett par dagar sedan så skrev glatt hur vi fyllt på frysarna med mush. Igår hörde slaktarn av sig och berättade att han hade kött åt mig. Jag hade visserligen räknat med mkt mat. Men inte att det skulle vara så här mkt mat! Idag har jag varit sjukt tacksam över Facebook! För det fanns inte en chans att allt skulle få plats i våra frysar. Så både kända och okända har varit här och hämtat stora mängder ben.

Jag har portionerat upp portioner på 150gr i matlådor, så det räcker i ca 3-4 månader. Samt lagt Tetris i frysen för att få plats med ben. Efter att jag tagit mitt och 3 andra har varit och tagit det dom ville ha så var det fortfarande hur mkt som helst kvar

Det är i såna här tillfällen jag älskar Facebook! En snabb annons i en barfgrupp och dom tre lådorna var tomma. Helt fantastiskt! Inget av det skogen bjöd på gick till spillo! Precis som det ska vara!

Japp, självklart så var det två glada ungar som var med och hjälpte till. Dock så lyckades Lilleman få tag på en väldigt blodig bit och reaktionen var blandad. Tills han insåg att det bara var blod. Då fortsatte han jobba på med att skära bort det och skära köttet i bitar. Älskar att våra barn är med och lär sig vart maten kommer ifrån. Och hur man hanterar maten. Samt vassa knivar. Älskade underbara barn!

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: