Aktiv dag

Vid 8 tiden imorse så var vi redan ute i skogen för svampplockning. Att det regnade gjorde inget. Älskar verkligen när hela familjen är ute och hittar på bus. 

Efter ett par timmar så gick vi in för en snabb lunch. Medan Speja åt ett broskben från gris till lunch, så fick de stora lite backträning med väska och kedjor. Idag var första gången Sally och Kula fick dra ”tungt”. Dom fick varsitt drag upp för backen med 10kg. Kula trampade på super bra. Sally blev väldigt frustrerad över att hon inte kom framåt. Men när ”spärren” väl släppt, så drog hon på otroligt bra. Var riktigt kul att se henne arbeta och glädjen hon utstrålade när hon kommit upp för backen. 

Efter Spejas vila, där hon var totalt utslagen så fick hon testa på nytt underlag igen. Vilket var kanon kul enligt henne. För numera är det rally till garaget för att kunna hoppa runt på flaket. 

Efter middagen, så tog jag och Speja en liten sväng ner på åkern. Då hon ville leka terrierist. Så vi körde lite egentid och träning av följsamhet. Vilket hon svarade super på. Fast värmen från huset lockade otroligt mycket, så följde hon mig riktigt fint. Ska bli så kul att få se denna flicka utvecklas. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: