Livet med valp. 

Det har kommit frågor om hur vår vardag med valp ser ut. Så tänkte berätta lite om hur våra dagar ser ut just nu. Det kommer ju så klart ändras ju äldre Speja blir. 

Efter att ha lämnat barnen på dagis, Speja åker med och ensamhetstränas i bilen den lilla stunden. Så är det frukost och sedan ut för en kiss. Då vi som vanligt vaknar tidigt i den här familjen, så har Speja hunnit busa av sig nattens energi med barnen innan dagis. Så efter frukost sover hon ca 1,5-2h. Därefter går vi ut i skogen för att få vår dagliga dos blåbär och bus. Det blir en hel del olika typer av sökövningar för de stora. Vi brukar vara ute ca 1,5-2h. Det är Speja som bestämmer. När hon börjar på att bli trött, så får hon ligga i ryggsäcken på vägen hem. Vi går inte långt. Brukar bara bli några hundra meter.  Då jag passar på att plocka svamp medan Speja undersöker skogen och lär känna sin kropp. 

Det brukar vara dags för lunch när vi kommit hem från skogen. Efter lite mat, så sover hon ca 2h. När hon vaknat så går vi ut på gräsmattan och busar nån timme. Passar på att träna lite grunder. Så som Fot, sitt, ligg, stanna mm. När barnen kommit hem på em så är det mer bus. Speja brukar sova medan vi äter middag. Hundarna får sin middag efter oss. Så det blir sista rycket Speja har runt 18-19 tiden. För sen somnar hon för natten. Vi väcker henne för sista kissen innan vi lägger oss. Sen sover vi alla gott hela natten. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: