Vi växer lite till…

Team Staffiefamily har växt lite till. Igår flyttade den underbart söta tikvalpen Garpenborg’s Isolde ”Speja” hem till oss. 

Presentationen med pojkarna gick som förväntat. Krut blev direkt den trygga farbrorn. Medan Kula kommer bli den perfekta lekgubben. 

Sally har vi väntat med att presentera, då hon var väldigt tydlig med att hon inte var bekväm med Speja. Så just nu får dom titta på varandra genom kompostgaller. Vilket räcker gott och väl för Speja. Då det är så mycket annat som ska inspekteras. Jag tror inte det kommer vara några problem med att få Sally och Speja till vänner. Det får bara ta lite tid. Precis som med Olaf. Nu leker Sally och Olaf jätte fint. Men det tog en vecka eller två innan Sally visste hur man skulle bete sig kring katter. Och det kommer bli samma sak med Speja. Sally måste bara få lite tid på sig att ta reda på hur man beter sig kring en valp. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: