Kula på iva!

I fredags morse så vaknade vi upp till en jätte sjuk Kula. Han kunde knappt gå pga smärta. Att gå ut på morgonkissen var det inte tal om. Så jag valde att åka in till Södra Djursjukhuset med honom. Där dom snabbt röntgade nästan hela hunden, för att kolla igenom systemet. Ifall han ätit något olämpligt. Röntgen såg bra ut. Så jag fick lämna honom där. Under dagen gjordes ett Ul som antydde att Kula kunde ha drabbats av mjältomvridning. Enligt alla blodprover, så var han frisk som en nötkärna. Men allmäntillståndet var katastrof. Kula mådde verkligen inte bra. Och enligt Ul senare på kvällen, så såg mjälten fin ut. 

Han fick komma hem på lördag em. Och då sa kliniken att Kula var magsjuk. Att han haft blodiga diarrér hos dom. Vilket lät märkligt tyckte jag. Då han mådde bra i torsdags kväll. Och i lördags kväll var avföringen lite krämig. En släng av stressmage efter att ha spenderat en natt på djursjukhus. Skulle det ha sprutat ur honom, så borde det ha gjort de även hemma. I morse så var avföringen nästan helt normal. Så att han skulle ha varit magsjuk känns väldigt ologiskt. För så fort blir man inte frisk. Vad Kula drabbades av kommer vi nog aldrig få reda på. Men han är hemma igen och snart sitt gamla pigga jag igen. Och det är huvudsaken! 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: