Blötdjur och spår

Strax efter 8 i morse så hade både hundar och ungar kastat sig i vattnet. Krut är så otroligt glad över att få hänga på stranden halva dagen. Och simma precis så mycket han vill. 

Sally har blivit ett riktigt blötdjur. Henne har jag fått börja ta upp nu och sätta på paus. Annars så hade hon nog simmat ihjäl sig…


Eftersom Sally löper igen. Så orkade jag inte ha med båda pojkarna till stranden. Kula fick vara hemma eftersom han iaf inte riktigt har lärt sig uppskatta vattnet helt ut än. Men jag klämde ihop ett 370m långt spår åt honom på gräsmattan. Det ficka ligga knappa timmen. Och jäklar vad han briljerade! Lämnade inte spårkärnan en gång! 

Synd bara att dogtrack inte riktigt var med, när Kula gick spåret. Men så är det tyvärr här ute i skogen. Mottagningen suger! Dock så stämmer mitt blåa spår ganska bra. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: