Från stan till skogen

Igår så var vi på en citypromenad med Helena och Arrow. Tyvärr så glömde jag fota. Pojkarna sköter sig som vanligt helt perfekt. Sally har ju börjat förstå vad det är jag vill. Och hon sköter sig riktigt bra. Skulle önska att hon höll sin position i kopplet. Men det kommer så småningom. 

Krut fastnade inte på bild, då han gick bakom mig. 

Idag blev det en cykeltur på 7km med tre hundmöten. Två gånger stannande vi och pratade. Att Kula inte bryr sig, är precis det jag förväntar mig av honom. Och det är otroligt skönt, att han bara lägger sig och vilar. Sally har inte riktigt lärt sig det än. Men fasiken vad hon har utvecklats. Det är så himla kul och se. Hon börjar verkligen förstå. Det skriks inte alls i frustration längre. Visserligen är hon i en förväntan. Men snart så kommer hon lära sig att vila, när det ska vilas. 

Tappade kopplet de sista kilometrarna. Dock så orkade jag inte stanna och plocka upp det. Men hundarna travade på ändå. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: