Kanske hittat en lösning…

Spårade med alla 3 igår. Krut och Kula var helt fantastiska. Dom bara tuffar på. Särskilt Krut. Kommer aldrig ledsna på att spåra med honom. Min trygga lilla traktor. 

Kula tuffade på han med. Dock så ville han ut och kontrollera lite. Speciellt när spåret svängde av från hjulingspåren. Då ville han gärna fortsätta lite längre än vad jag tyckte va ok. Så efter en lätt inbromsning, så vände han och tuffade vidare. Spårslutet tyckte han dock var pisstråkigt. En gris ville han inte alls leka med. Så där får matte bakläxa. Hitta ett roligare slut. 

Och så har vi ju RallySally. Vi är verkligen inte på samma planet just nu. Hon verkligen skenar iväg. Och bromsar jag, så blir hon bara frustrerad och låst. Pga det så har vi haft en spårvila. Men nu är det dags att vi löser problemet. Så jag placerade ut dosor med blötmat, för att få henne att bromsa upp lite. Vilket inte hjälpte. Efter att ha sovit på saken, så blev det ett spår idag med. Denna gång med små bitar av lamm. Dom var hon inte jätte intresserad av. Det som faktiskt fungerade lite bättre, var att jag släppte ut henne på 10m och halvjoggade med. Tempot var inte riktigt lika högt som det bruka vara. Nu kanske vi har något att börja jobba med. Om alla spår hädanefter går i terräng som jag kan halvjogga i. Så kanske vi sakta men säkert kan börja sänka tempot till ett ”normalt” spårtempo. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: