Påhoppad

Idag var sista träffen med Ann, där hon skulle analysera Sally med hjälp av ”Vem är hunden?” Jag passade även på att be Ann kolla Sally i spåret. Det vi kom fram till var att hon blev så mycket mer fokuserad, när det låg lite godis i spåret. Så nu börjar vi om. Näringsspår kommer vi försöka hinna med på söndag. 

Medan Ann höll på att skriva ner sin analys, så jobbade jag och Sally med passivitetsträningen. Det var en agilitykurs, så det var en utmärkt störning. Tyvärr så flög en av kursdeltagarna på Sally, när hon låg med rumpan mot plan. Både hon och jag var totalt oförberedda på ”attacken”. Blev väldigt imponerad av Sallys lugn. Hon försvarade sig och höll fast, vilket jag inte ser som en direkt nackdel. För skadorna uteblev helt för den attackerande hunden. Det var bara Sally som fick ett par hål i nosen. Självklart så satt vi kvar en stund efteråt. Och Sally var helt oberörd över händelsen. Hon kunde inte ha brytt sig mindre. Vilket också var otroligt skönt. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: