Kämparglöd

Igår var det full rulle hela dagen. Så tyvärr hann jag inte uppdatera bloggen. Men här kommer det. I lördags så la jag ett spår på ca 1200m till Sally. Där jag dessutom fick möte av en kvinna med två hundar. Det blev både åker, grusväg och asfalt i spåret. 

Efter att spåret legat i nästan 23 timmar, så skulle vi spåra. Och jösses vad hon fick kämpa. Då det låg en färsk hundbajs i spårstarten. Redan där stötte vi på problem. När vi kom till första vinkeln, så stötte vi på en räv som satt och bajsade. Den drog som en avlöning i spårets riktning. Självklart så envisades den stackars räven att fortsätta bajsa i farten. I och med det, så stötte vi på problem nr två. Men hon kämpade på. Det tog tid och hon ville väldigt gärna ut och kontrollera annat. 

 Här tittar vi på den stackars räven som sprang för sitt liv. 
När vi kom ut på grusvägen, så låg det en brödbit i spåret. Sally försökte ta sig en smakbit, men efter ett lätt nej så fortsatte hon spåra. 

När vi närmade oss asfalten, så hade vi motvind. Vilket innebar att hon kunde vittra in spårslut. Vilket jag inte tyckte gjorde så mycket. Med tanke på hur hon fått kämpa. 

Sally kämpade på otroligt bra! Är supernöjd med henne, särskilt med tanke på vilka svårigheter hon fick i spåret. Spåret i sig tyckte jag räckte som svårighet. Men naturen tyckte annat. Och så kan det ju bli ibland… 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: