På gott och ont… 

Lite blandade känslor just nu. Upptäckte att Sally gladeligen kastar sig i pölar. Jäkligt kul att hon gillar vatten. Och hoppas att hon kan lära Kula att gilla pölar. Dock så tycker jag att det är alldeles för kallt för att bada. Så lite hatkärlek har jag till Sallys passion för att kasta sig i allt vatten hon hittar. Men till sommaren så kommer jag säkerligen älska denna passion. 

Nu är ju fästingsäsongen igång. Och nu måste vi djurägare välja mellan pest och kolera. Ge hundarna gift, för att minska risken för fästingsjukdomar. Eller vara ”rena” och risken för fästingar ökar. Jag har valt att ge mina hundar Bravecto. Gav pojkarna det förra året. Och är supernöjd! Lätt och smidigt att ge. Och kan bada hundarna hur som helst. Hoppas att vi får samma trevliga resultat i år också. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: