Vi är på G igen!

Efter ca 2 veckors frivillig och ofrivillig vila, så är vi på g igen. Sally har vilat, då jag varit lite orolig över hennes rygglinje och dåliga rörelsemönster. Men efter att besökt veterinären, så har hon fått en ok stämpel i rumpan. Veterinären är inne på samma spår som mig. Att hon behöver lära sig röra sig rätt och att sträcka ut sin fina kropp. 

Jag har också vilat. Men det är pga ryggen som bråkat. 

Men nu är vi på benen igen! Och det firade vi med att Sally fick spåra ca 700m personspår och med en liggtid på ca 1,5h. Det blev bara grusväg och äng idag. Satan i gatan vad duktig hon är! Nu när vi startade på hårt underlag, så var tempot helt fantastiskt! Finns inte mycket att anmärka på faktiskt. Det var en ljuvlig känsla att spåra idag! 

Olaf hoppade med som extra störning i spåret. 

Leksaken vi hittade var ju hysteriskt rolig enlig Sally. Är lika farcinerad varje gång över hur glada hundarna blir över att hitta slutet. 

Finns inte mycket att klaga på enligt dogtrack. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: