Blandad träning

Medan pojkarna var bannlysta till hundgården, då dom redan fått sina lydnadspass. Så fick Sally testa på nya saker. Vi tränade underlag samt benlyft. Vilken hon inte var jätte imponerad av. Men hon hängde med på det jag bad henne om. 

Vi hann även med en kort sväng med cykeln, vilket hon verkade gilla. Dock så ville hon gärna stresstrava. Men efter nån minut, så var vi överens om att vi skulle ta det lugnt och harmoniskt. Tyvärr inga bilder från den turen. 

Jag kasta fram en klöv också. Det var med en skräckblandad förtjusning hon nosade på den. Ska rota fram en ny klöv. Så kanske hon hänger på, om den inte luktar annan hund. 

Och det bästa av allt. Hon kampade idag! Äntligen!! Ett spengummi och pojkarna i hundgården, så svarade hon på lek. Så jäkla kul! 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: