Utställningar

Helgen bestod av utställningar. I fredags så var det Lilla Sthlm och Alan Hedges som dömde. Jösses vad beröm Kula fick! Jag kommer leva väldigt länge på både kritiken och Alans ord. Tyvärr så krokar Kula gärna svansen när han är exalterad. Så det var de han åkte på. Men 3a med ck är inte alls fy skam! 

Det tog ett tag innan jag förstod vad det stod i kritiken. Men efter lite hjälp, så betyder very smart dog väldigt fin/snygg hund. Och det är dom orden som jag kommer njuta av! 

Krut hade jag lyckats anmäla till fel dag. Men han fick ett Exellent. Och kritiken tycker jag är rolig. Hunden har en aningens med tandsten på några framtänder. Och Herr Alan skällde ut mig med glimten i ögat. Man åker inte på utställning med en hund som har skitiga tänder. Så hans kritik fnissar jag mest åt. 

Till höger om oss står brorsan Bane med uppfödaren Jonas. Lördagen var det bara Kula som var anmäld till. Hur domaren hann med att bedöma hundarna var en gåta. För har aldrig varit med om att en bedömning gått så fort. Men Kula slutade 3a med ck igen. Så jag är mer än nöjd med helgens resultat! 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: