Ett test!

Vi hade kalas förra helgen. Och då hamnade det chipssmulor på golvet. Antingen så är hundarna super lydiga, eller så gillar de helt enkelt inte chips. För när jag dammsög upp smulorna, så kom jag på en idé. Jag la ett chips på vardagsrumsbordet. Och det har nu legat där hela veckan. 

Våra hundar får aldrig ta mat/godis utan ett ”varsågod”, då vi inte vill att dom ska stjäla. Vare sig från bord, hand eller golv. För ibland kan det ju faktiskt vara något olämpligt/farligt som vi äter/tappar. Men helt ärligt, så trodde jag aldrig att det där lilla chipset skulle bli liggandes. Jag var helt säker på att nån hund skulle ta det under natten eller när vi inte är hemma. Är sjukt överraskad över att det ligger kvar! 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: