Vi provar nya saker

Nu börjar besvikelsen från SM släppa. Så nu börjar vi komma tillbaka på banan igen. Vi behöver fortfarande hitta lite mer motivation. Sakta men säkert så börjar den komma… 

Igår provade vi på att Kula skulle dra mig på promenaden. Eftersom det går i mot allt jag någonsin lärt mina hundar, så kommer det ta tid. Med hjälp av en pinne, så lyckades jag iaf få honom att förstå att han ska ligga framför mig. 

Klubben anordnade en träningstävling på kvällen, som vi startade i. Med tanke på att Kula inte kört rally sen i våras. Så är jag super nöjd med våra 88 poäng! Vi har ju lite problem med 360 vänster. Då Kula gärna sitter och snurrar. Så där missade vi 10 poäng. Samt att han bestämde sig för att sitta fint på 1-2-3 steg framåt. Och då rök 10 poäng till. 

Stackars Kruten har gjort illa ena tassen. Så han är satt på vila. Han har lyckats skära upp ena trampdynan på nått i skogen. Så för tillfället har han tappat ena tassen. Som den dramaqueen han är. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: