Sjukt besviken när jag borde vara nöjd…

Idag bar det av till Flens BK för ännu en start i ettan. Det började suveränt med en 10a på platsen. Men sen kom tandvisningen. Och enligt domaren (inte den domaren som dömde resterande moment, utan morgondagens domare) så morrade Krut åt honom. Vilket gjorde mig chockerad och sänkt. Hur kan man ta en staffes hälsning som ett morrande?! Ok, att han bytte position. Men en nolla pga morr? Jag har fortfarande en olustig känsla. Morr?! Krut har aldrig någonsin morrat, dock så låter han ju (precis som alla andra staffar) när han hälsar på människor. 

Dom övriga momenten blev halvdana pga min olusts känsla. Men med 155 poäng och en 4e placering borde jag vara super nöjd. Men tyvärr så har jag svårt att släppa tandvisningen, så har noll lust att starta imorgon. 


Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: