Vi blandar…

De senaste dagarna, så har vi gjort lite allt möjligt. I fredags så var vi på klubben och tränade lite. Kula fick testa på platsliggning för första gången. Lite kryp blev det pga värmen, då han ville svalka magen. Men han var super duktig! Det blev 6min på platsen… Krut sköter sig ju som vanligt. Farbror Blå finner sig ju i allt. 


Vi har även gått kvällspromenad med ett gäng andra hundar. Kruten tyckte det var helt onödigt, då det faktiskt var sovdags enligt honom. Medan Kula tyckte det var super skoj. Då det var en super rolig kelipeflicka med. 


Och igår så var vi på Gnesta marknad, vilket hundarna tog med ro. Helt obrydda. Tycker mina hundar är fantastiska som inte bryr sig om människor, skällande hundar mm. De bara hänger med och uppför sig exemplariskt. 


Kula fick testa på en ny lek igår, som han tyckte var jätte skoj. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: