Kennelträff

I fredags så hade Garpenborg anordnat en kennelträff. Och vilken träff! Det var världsklass på den! Det började kl 10 med bubbel och mingel. Sedan blev vi indelade i tre grupper för att testa på olika aktiviteter. Vi fick börja med Rallylydnad, där Krut visade sig från sin bästa sida. En aningens ivrig kanske. Men tävlingen vann vi. 

Sedan blev det lunch. Och det var super god mat. 

Efter lunchen så skulle vi prova på agility. Men där fick Martin köra Krut, då min rygg inte ville testa på agility. Men Martin och Krut var super duktiga! Krut tyckte att det var skoj! Sedan blev det dags för den lilla utställningen. Där Krut kom 3a. 

Maria och Mattias hade även ordnat en final, för att kunna placera Kennelmästarna 2016. Krut kom 3a i rallyn, då han i sin iver missuppfattade mig och gjorde en övning fel. 

För att avrunda hela dagen. Så var den helt fantastisk! Helt otroligt bra ordnat av kennel Garpenborg. Allt flöt på super bra. Och skoj med dessa små tävlingar och även den otroligt fina finalen. Att det var ca 50 hundar och ca 100 människor märktes inte. Då allt var så otroligt bra uppstyrt. Så jag säger tusen tack till Kennel Garpenborg och alla andra som var där! 

    
   

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: