En till titel och tangerat rekord!

Oj oj oj!! Kula har nu på fyra dagar, spårat hem till championat OCH tangerat Discos rekord på 3 HPn! På ett sätt så har han ju slagit ett nytt rekord. Då han spårat hem 3 HPn på endast tre dagar. Samt att han är yngst med den bedriften. Endast 10,5 månad gammal. 

Att jag ska kunna återberätta spåren är omöjligt. Då kommer texten aldrig ta slut. Men jösses vilka svåra spår! Och så mycket störningar! Det är en fröjd för ögat att se Kula spåra. Då han är otroligt tydlig i sitt spårande. Jag har inga problem med att berätta för domaren var återgången eller den oblodade vinkeln är. Och vart det i spåret det finns färska spår av djur. 

Att ett av spåren var uppbökade av gris störde inte Kula. Då han markerade och kontrollerade uppbökningarna för att sedan bara traska vidare. 

Kan inte beskriva med ord, över hur stolt jag är med våran bedrift. Och vad vi ska lyckas med i framtiden. Jösses vilken kapacitet det finns i Kula! Ska bli då kul att se vad han lyckas med i framtiden!  

 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: