Det händer mycket. 

Just nu, så händer det mycket på aktivitetsfronten. Vi går på hundpromenaderna i Trosa/Vagnhärad på onsdagarna. Kula har fått börja testa på att klövja. Och vi har haft årets första skotträning. 

Promenaderna är super roliga! Krut är helt fantastisk på promenaderna. Han finner sig i allt. Finns inga ord för hur bra han är. Man måste faktiskt uppleva hur bra han är! Kula sköter sig också väldigt bra. Andra hundar är inte så intressant. Att träna med mig är mycket roligare.  

  

Kula har fått testa på att klövja. Vilket han var helt obrydd om. Vilket var väldigt skönt. Så nu får han fortsätta att bära den tom ibland. Längtar tills röntgen är gjord. Så vi kan börja på allvar.  

  

 Tyvärr så blir det inga bilder från skotträningen. Då jag bara filmade. Men är så sjukt nöjd med Kula! Inte en reaktion! Vi började på 15 m. Men vi var snabbt framme vid skytten. Då han ville att jag även skulle filma honom. Kula tyckte mest att vi var skittråkiga. Han ville ju ha sin gris (som tyvärr inte fanns).  

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: