Vinterspecialen 

I lördags så var det dags för vinterspecialen. Jösses vilken dag! Det var hur kul som helst! 

Kula fick ett slätt Exellent. Och Krut fick ett VG. Jag är nöjd med resultaten. Eftersom att Kula är väldigt omogen än. Och Krut pga färgen. Men han fick kritik för hans fina kondition! Det var super kul att få, för jag tyckte att han var sisådär i konditionen. Får skylla på att jag har blivit hemmablind.  

    
   
Krut och hans kära mor Irma ställdes även i generationsklass. Om man tycker en hund är svårt att ställa, så prova ställa två! Jösses vilken cirkus det var! Men till slut så lyckades jag få ordning på mor och son. Super stolt över oss alla tre!  

   
Sista klassen vi ställde upp i var Trixklassen. Där mina kära Krut skulle apportera ett ägg. Ägg är ju hans paradgren. Men dom senaste två veckorna, så han blivit lite väl ivrig i sitt apporterande. Så det har blivit äggkrossning istället. Men han klarade det! Visst det var inte en klockren apportering. Men efter allt vårt tragglande, så klarade han det! Älskade underbara Krut! 

Efter att alla klasser var klara, så var det dags för årets stafford. Där vår saknade Disco blev Årets Viltspårstafford 2015! Fy fan, vad stolt jag är över den utmärkelsen!  

 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: