Tillbaka blick

Om vi ser tillbaka på året som gått, så har vi haft ett väldigt händelserikt år. Tänkte försöka sammanfatta året lite.

Krut har ju haft  klockrena starter i viltspår. Där han som vanligt bara tuffar på.Vi var ju till Väne-Ryr och tävlade i Viltspårspokalen.

Sen så har han ju fått testa på rallylydnad. Och med vilket resultat! På 6 starter så tog vi hem 2 titlar!

Krut har ju även gjort ett BPH. Som jag är mycket nöjd med. Han är en trygg och stabil pojke.

Han fick ju även testa på att träna i grishägn igen. Vilket han tyckte var väldigt skoj.

 

Disco hade ju också ett fantastiskt 2015! Tyvärr så fick vi ju ta bort henne under hösten. Men hon avslutade verkligen livet på topp! I ren Disco-anda!

Hon fick ju också testa på viltspår. och jösses vilken hund! På 3 starter så hade hon tagit hem championatet! Att hon sedan slog 2 rekord var helt galet! Jag som alltid sagt att hon inte hade någon näsa. Disco var/är den enda staffen i Sverige (ev norden ryktas det om) som har spårat hem både två och tre HPn i viltspår.

Även hon fick testa på rallylydnanden, tyvärr så han hon aldrig komma upp i fortsättningsklassen. Men på 3 starter, så hade hon tagit hem titeln Rallylydnad Nybörjare. Dessutom så stod vi på pallen mer än en gång i rallyn.

Vi saknar dig fortfarande älskade lilla clown! Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Staffiefamily fick en ny medlem under året. Kula från Te Ora Magic flyttade in. Nu har ju inte Kula hunnit med så mycket under året, förutom att växa som en galning och hitta på en massa bus.

 

Med detta sagt, så vill Staffiefamily tacka er läsare för detta år. Och vi önskar er ett Gott Nytt År! och hoppas att ni fortsätter följa oss på nästa års utmaningar. kram från oss!

 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: