6 starter = 2 titlar

Farbror Blå har gjort det igen! Han slutar aldrig att förvåna mig. På 6 starter, så har vi fixat hem 2 titlar. Så nu har Krut förutom viltspårschampionatet även Rallylydnad Nybörjare och Fortsättning. 

I söndags så hade vi en dubbelstart i Bro-Håbo, kan verkligen rekommendera att starta där. Det flöt på otroligt smidigt, trots många starter. 

Vi lyckades kamma hem 84 och 81 poäng. Hur vi lyckades med det har jag ingen aning om. Då jag har så stora ryggproblem att mitt fokus låg på att bara gå runt banan utan att svimma. Så är otroligt stolt över Krut, som faktiskt löste banorna väldigt bra utan stöd från mig. Han är ju inte alls van vid att inte få respons på sina moment. Dessutom så hade vi inte tränat på flera veckor. Att vi klarade dom här två starterna värmer extra mycket i hjärtat. Älskade underbara Farbror Blå!  

 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: