Spårdag

Dagen har gått åt att lägga ca 1500 m spår och sedan gå spåren. Jösses så mycket tid man lägger på sina hundar. Inte nog med att dom får spåra. Självklart så ska jag välja den svåraste terrängen också. Så dom får jobba lite extra. 

Kula fick ett spår på ca 250 m med en liggtid på ca 4 timmar. Det var nästan vindstilla, när jag la spåren. Men vinden tilltog lite under dagen. Så därför är Kulas spår lite spretigt. Då vinden rört runt dofterna… Dessutom så var jag så elak, så hans spår korsades med Kruts. Det sket dock Kula i. För han visste minsann vilket spår det var han skulle följa. Jäklar så duktig han är. För att vara så ung, så kämpar han på bra. Det kommer nog kunna bli en stjärna av honom.  

 
Krut fick bergsklättring, viltstigar, kalhygge och två korsande spår samt en oblodad återgång på ett berg. Låter bilden tala för sig själv helt enkelt.  

    
   

  

 Här spårar han en oblodad sträcka på en kraftledningsgata. Hur han kan gå mitt i spårkärnan har jag ingen aning om, med tanke på att spåret måste ha blåst kraftigt till vänster. Behöver jag ens skriva att jag är galet jäkla stolt över honom?! Han kommer få en oxsena ikväll, som belöning.  Inte nog med att han spårar kalas. Krut var millimetern från att få en ekorre i munnen. Men efter lite funderingar, så lämnande han den och fortsatte sitt spår. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: