Anmälan är nedlagd!

Fy fasiken rent ut sagt! Anmälan är nedlagd. Sbk ringde i fredags och berättade om deras beslut. Och idag kom brevet. Så jäkla skönt att kunna lägga denna händelse bakom sig. Nu har jag även svart på vitt från sbk, att jag handlade rätt. Då dom skriver i brevet ”VU utrycker att hela händelsen är djupt tragisk, men känner sig övertygade om att den anmälda hundägaren tänkte på hundens bästa. Hunden var pigg, glad och till synes opåverkad och fick leva sitt liv meningsfullt ända till slutet.” 

Så nu gott folk hoppas jag att ni lägger eran dyrbara tid på era älskade hundar, istället för att springa runt och anmäla folk. För det är mycket roligare att läsa om framgångar än motgångar. 

Själva så tar vi nya tag i en ren Discoanda, för att förbereda oss inför söndagens dubbelstart i rallyn. Så håll tummar och tår att vi får med oss en ny titel hem. 

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: