Vi älskar viltspår!

Igår så spårade vi. Dock så höll vi oss på stigarna, nära huset pga älgjakten. Kula fick 100 m med en vinkel. Och en liggtid på ca 3 timmar. Vilket han löste kanon! Så bra att han direkt fick gå halva Kruts spår. Då det var tekniskt svårt. Väldigt lite blod och svåra vinklar. Men fy fasiken så bra han löste problemet. Nu längtar jag massor tills han får börja tävla! 

Krut fick gå sitt spår i skymningen. Så hans liggtid blev ca 6-7 timmar. Han hade ett väldigt bra tyck i linan och tuffade på i spåret. Dock så genade han i en oblodad vinkel. Men det är inget som vi kommer jobba vidare på. Då det var en kort, snäv vinkel som blodet kom väldigt tätt efter vinkeln. Så han gick direkt på blodet istället.  

Upptäckte att Discos sponsorsele satt som en smäck på Kula. Dock så är jag osäker på om det är hans färger. Passar han i gult/grönt? Jag funderar på om han ska få ha rött… Vad tror ni läsare? Vilken färg ska Kula få ha?

    
    

  

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: