Förtydligande

Känner att det måste bli lite förtydliganden i Discos tävlingar och tragiska bortgång. 

Efter Discos ormbett, så fick hon total vila. När vi pratat och rådfrågat veterinären så fick vi godkänt att börja träna igen. Efter att vi konstaterat att hon faktiskt har friskförklarat sig själv, trots att blodproverna var dåliga. Så med veterinärens råd, att bara träna korta pass och inga promenader. Och att läsa av henne ordentligt. Så började vi sätta fart igen. 

Att Disco älskade sin tränings och tävlingspass kan nog ingen ha missat. Hur hon sedan kunde bli så dålig på kvällen kom som en chock för oss alla. Även för veterinären. Att hon kunde få dessa buksmärtor var det ingen som kunde förutse. Det var helt ologiskt att hon skulle bli så dålig, när hon var så pigg och presterade så bra på tävlingen. För en hund som mår dåligt visar vare sig sån glädje eller kan prestera så bra dom Disco faktiskt gjorde. Om jag inte trodde att Disco mådde bra, så hade jag aldrig tränat henne. Att tvinga en sjuk hund till att prestera finns inte på min världskarta! 

Och nej. Disco åt inga mediciner. Så hon var inte dopad. Det enda vi gav henne var kosttillskott. För att försöka hjälpa levern lite på traven att återhämta sig.  Så med detta inlägg hoppas jag på att få stopp på folks spekulationer. Jag anser att jag handlade rätt. Disco fick göra det hon älskade med en ok stämpel i rumpan av veterinären.  

   

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

4 responses to “Förtydligande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: