Vad är en aktiv hund?

För mig är en aktiv hund, som tränar inför tävling. Ta en hund som tränar IPO, agility, lydnad på hög nivå eller vallning mm som exempel. Det är en aktiv hund för mig. Mina hundar är sällskapshundar. Men jag får hela tiden höra att dom är så aktiva. Är min bild på en aktiv hund helt skev? Mina är ute i skogen ett par timmar (minst 2) och helst så försöker vi runt milen varje dag också. Utöver det så blir det ju självklart träning av huvud och kontroll på kroppen.

IMG_0529.JPG
Disco har ju extremt lätt för att sätta muskler. Krut behöver jobba lite mer för att bli bullig. Men sen är ju han så pass ung än så länge. Men är dom galet musklade? Jag tycker att dom är välmusklade. Men dom skulle absolut kunna få mer muskler. Är min bild skrev igen? Tänker jag helt galet? Så… Vad är egentligen en aktiv välmusklad hund?

Annons

Om staffiefamily

Cicci heter jag och bor på en gård i Hölö med sambon Fredde och våra två barn Moa och Linus. Självklart så finns det staffar i vårat hem. Den kastrerade tiken Disco på 5 år. Och så har vi ju så klart huvudpersonen Krut på 2 år. Dessutom så finns den galna katten Nisse smygandes på gården. Visa alla inlägg av staffiefamily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: